Az oktató

 

Bodainé Grosz Erzsébet vagyok, Kriston Intim Torna oktató.
Két diplomám van, mindkettő kötődik az egészségügyhöz, és ez sokszor segít az intim tornához szorosan nem kötődő kérdések megválaszolásában.
1992-ben védőnői diplomát szereztem, majd 1998-ban megszereztem az Egészségfejlesztő-mentálhigiénés oklevelet is.
2001-ben végeztem el Kriston Andreánál az Intim Torna oktatói tanfolyamot, és azóta folyamatosan tartok tanfolyamokat. Az után határoztam el, hogy oktatni is fogom az intim tornát, miután saját magamon megtapasztaltam a jótékony hatását, és már napi néhány perces gyakorlásnak is érezhető eredménye volt.

 

Nagyon szeretem tanítani a Kriston Intim Tornát, mert sok sok pozitív visszajelzés igazolja, a torna eredményességét. Jó dolog segíteni a mások problémáinak megoldásában. Felemelő érzés, mikor olyan visszajelzéseket kapok a nálam végzett lányoktól, hölgyektől, hogy megszűnt az inkontinenciájuk, nem kellett megműteni a hólyagsérvüket, sikerült gátsérülés nélkül megszülni a babájukat. Saját szüléseim még jobban megerősítettek abban a meggyőződésemben, hogy milyen fontos a gátizmok edzettsége, rugalmassága.
Mindenkit szeretnék bíztatni a Kriston Intim Torna elvégzésére, és rendszeres napi gyakorlására, mert csak így tarthatjuk meg medence alapi izmaink edzettségét.